Sunday , December 9 2018
Home / Reizen / Amsterdam the Netherlands
Amsterdam-Netherlands-Get-Addicted-to-the-lifestyle-we-share
Amsterdam-Netherlands-Get-Addicted-to-the-lifestyle-we-share

Amsterdam the Netherlands

I’m going to write this in my native tongue, Dutch:) Ik ben geboren en opgegroeid in een stadje wat grenst aan onze hoofdstad Amsterdam. Zoals ik altijd tegen de mensen in Zwitserland waar ik nu woon zeg, “het was een verschrikkelijke (Coole) jeugd”. Amsterdam, ja wie kent het niet, de coffeeshops, uitgaansgelegenheden op z’n best en de welbekende red light district.

Helaas enerzijds en gelukkig anderzijds heb ik extreem veel mogen proeven in het leven. O.a. zijn de coffeeshops mij zeker niet ongekend gebleven. Na een periode van 8 jaar werd het maar eens tijd om mijn doelen na te jagen en op te houden met die rommel. Inmiddels ben ik al een enige tijd van mijn verslaving af en heeft dat een ontzettende vooruitgang in mijn leven geboekt.
Ik ben hier niet om te pronken met bezittingen, maar eerlijk waar “sinds” de tijd dat ik koos voor het serieuze volwassen leven en om mijn doelen na te jagen, heb ik mijn eigen huis boven op een berg, nieuw ingericht en 2 televisies, een dikke audi onder m’n reet en nu heb ik een awesome community van 4 dagen oud waar ik inmiddels al geld mee verdien welke ongekend hard groeit. Dat allemaal na mijn blow, party en een werkloze periode, en ik ben op het laatst weer begonnen met NIKS. Sorry dat ik een beetje afhaak, maar in mijn community en in het leven algemeen wil ik mensen helpen!! Inspireren en motiveren, alles is mogelijk in het leven en dat zien mensen jammer genoeg nog niet.

Gezien ik vandaag op 1 dag na 4 dagen (zeer uniek) waarschijnlijk over de 800 bezoekers uit de U.S heb gehad en daarna gevolgd met bijna 600 uit Nederland, schrijf ik in het Nederlands en leer ik mezelf beter kennen aan jullie. Mijn hartje ligt en blijft natuurlijk in Nederland maar dan zonder jointjes;) Even genoeg verteld, buiten het Nederlands lullen heb ik nog een prachtige foto compilatie met (de mooiste schilderijtjes) zoals mijn vader het altijd zegt; groetjes from The Netherlands!

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

Awesome shot

About Mr Goodlife

Yes I'm Mr Goodlife, I'm the founder, and addicted of sport, traveling, learning and innovation! May I share all my passions and life inventions with you, ready for a ride?

Check Also

IMG_4053

Protected: Schloss

There is no excerpt because this is a protected post.

M3_0105

MODEL MARISA PAPER ENJOYING A FREE DAY (NSFW)

The Belgian model Marisa Papen is repeatedly removed from Instagram because of too much naked …

This site uses cookies. If you continue to use the website, we assume your consent. In your browser, you can disable cookies in the settings at any time in whole or in part. If you disable cookies, you may not have access to all features of this website.